Kinga företagsstäd

Företagsstäd

Kinga Städ är din professionella städpartner för kontor, butiker och lager. Vår affärsidé är så pass enkel att vi låter er fokusera på det ni gör och kan. Så sköter vi det vi gör allra bäst: städning. Vi erbjuder företagsstäd i Göteborg, Stockholm, Kungsbacka & Helsingborg.

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge dig en offert behöver vi först besöka ditt företag. Efter att du här nedan fyllt i dina uppgifter, såsom namn, efternamn och telefon, tar vår städrådgivare kontakt med dig för att boka ett besök. Besöket följs sedan upp av en offert med förslag på hur vi kan förenkla ert företags arbetsmiljö. DU kan även ringa oss på telefonnummer: 031 – 20 30 40 så hjälper vi dig så snabbt som möjligt.

En företagsanpassad tjänst

Våra företagskunder är allt från populära butiker på A-lägen, med stor genomströmning av kunder som kräver dagligt underhåll, till mindre kontor vars medarbetare vill börja arbetsdagen vid ett nystädat skrivbord. Genom våra digitalt styrda schemaläggningar är vi både flexibla och kommunikativa. Vår växel och kundservicemottagning är tillgänglig när du behöver den – allt för att skapa enkelhet genom hög kvalitet och tydlig kommunikation.

Er yrkesskickliga städleverantör

Det är efter att Ni bytt till Kinga som ni på riktigt kommer att förstå hur en städleverantör ska vara.

Professionellt utförda städ- och golvvårdstjänster till fastighetsförvaltare, privata hyresvärdar, kommersiella fastigheter, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Kinga arbetar helt digitalt med en kundunik gränsdragningslista som är upprättad specifikt till fastigheten vi arbetar i.

Förutom detta, så upprättas en städfrekvens, där vi som städleverantör hanterar frekvensen digitaliserat genom notiser, in- och utcheckningar, rapportering och ett avvikelsesystem – som vi dessutom kan återrapportera till vår kund, om de önskar. Allt vi gör, kan mätas. Detta skapar förtroende, kvalitetssäkring och kostnadseffektivisering.

Kontorsstädning

Idag är vi många som arbetar på kontor och kontor städar inte sig själva. För att slippa lägga värdefull arbetstid på kontorsstädning så är det ett smart drag att anlita oss för jobbet.

Vad ingår då i kontorsstäd? Svaret varierar, för det är helt enkelt upp till dig. Bland våra vanligaste uppgifter inom kontorsstädning syns:

  • Tömma papperskorgar
  • Avlägsna damm från alla ytor såsom skrivbord, golv, fönsterkarmar, skärmar osv.
  • Rengöra toaletter
  • Putsa fönster
  • Fräscha upp i korridorer
  • Se till så att kök är rena och inbjudande att vistas i

 

Vissa av våra kunder önskar kontorsstäd varje dag, för andra räcker det med en gång i veckan. Det är du som kund som avgör hur ofta du önskar kontorsstäd, samt vilka städtjänster som ska ingå. Vi på Kinga anpassar oss efter dina behov!

Butiksstäd

För att folk ska vilja vistas i din butik så är det essentiellt att den bjuder på en skön miljö, värdig att vistas i. Det är inte bara kunderna som kräver en ren och harmonisk atmosfär för att vilja handla dina produkter, även personalen behöver trivas för att kunna göra ett riktigt bra jobb.

Vi här på Kinga erbjuder städtjänster anpassade för butiker och vi älskar att vara delaktiga i att skapa en trevlig miljö för dina kunder – och för personalen – i butikens lokaler.

Bland våra tjänster inom butiksstäd ingår bl.a. rengöring av ytor:

  • Golvvård
  • Fönsterputs
  • Dammtorkning
  • Städning av toalett/kök och andra personalutrymmen

Byggstäd

Kingas företagsstäd vänder sig till alla typer av företag. Byggfirmor är inget undantag. Vi hjälper dig med städning av byggdamm, bortforsling av byggskräp och förberedelse för inflytt.

Bland våra tjänster inom byggstäd finner du allt du behöver, det är bara att kontakta oss så diskuterar vi dina behov och vilket upplägg som passar bäst baserat på dem. Vi har lång erfarenhet av byggstäd och byggföretagen är mer ofta än sällan så pass nöjda med vår städning att vi följer med dem till deras nästa byggprojekt.

Vi på Kinga antar både stora och små företagsstäd på byggarbetsplatser. Med vår hjälp får du ett huvudbry mindre!

Restaurangstäd

Är du ansvarig för en restaurangverksamhet? Då har du garanterat redan många bollar i luften. Det som gäller för personer med många olika arbetsuppgifter är att eliminera onödiga element ur sina scheman.

Vi hjälper dig med det vi gör bäst – städning. På så vis kan du fokusera på det du gör bäst – skapa en inbjudande miljö, en mumsig meny och välkomna dina gäster till en matupplevelse de ska minnas.

Lägg ditt fulla fokus på gästen och maten. Vi sköter städ av dina lokaler, golvvård, fönsterputs – och vi ser till att säkerställa en hygienisk miljö.

Är du nyfiken på att få veta mer om våra tjänster, vår kompetens eller önskar du en offert på företagsstäd för din restaurang? Tveka inte att höra av dig till oss på Kinga!

Trappstäd

En trapphall är ofta det första som möter en hyresgäst, en besökare eller en ambitiös medarbetare. Det är punkten som välkomnar den som kliver in i en byggnad och som vi alla vet så är första intrycket väldigt viktigt för helhetsupplevelsen. En ren, fräsch trappa ger de bästa förutsättningarna för en trevlig vistelse, oavsett var den ligger.

Våra kunder består av både föreningar och fastighetsförvaltare och vi hjälper till med trappstäd åt alla som önskar konsekvent och professionell städning av trappor och korridorer.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda i form av trappstäd, skicka e post eller ring oss på telefonnummer 031 – 20 30 40!

 

Lagerstäd

Det finns många olika former av företagsstäd, men inte all företagsstäd handlar om det uppenbara: kontorsstädning, butiksstädning och städning av trappor och korridorer. Även lagerutrymmen behöver hållas fräscha och någon måste se till så att detta sker.

Har din verksamhet sekundära utrymmen såsom lager, omklädningsrum eller garage, anlita då oss på Kinga för att säkerställa städningen av dessa.

Vi erbjuder maskinell städning av lager och omklädningsrum, men även andra utrymmen som ofta inte ingår i företagsstädning hos andra städfirmor. Våra medarbetare är utbildade och certifierade för alla typer av städ och borttagning av alla typer av smuts. Det är alltid dina behov som styr!

Golvvård

Vi tar med hjälp av djupgående kunskap, effektiva städmaskiner och lämpliga städmaterial hand om alla typer av golv. Varje golv har sina unika behov och som kund hos oss ser du till att dina golv får den rengöring och det underhållsarbete som krävs för att ge dem de bästa förutsättningarna för ett långt liv.

Fönsterputs

Det roliga med fönster är att de är som allra vackrast när de inte syns. Nå, det är väl kanske lite av en sanning med modifikation, men vi ser till att dina fönster blir skinande rena.

Inom företagsstäd är fönsterputs en viktig komponent, få saker signalerar att man på riktigt bryr sig om sitt företags välmående så tydligt som detaljerna och rena fönster är just en sådan detalj. Ökat välmående för dina medarbetare blir en välkommen effekt av detta.

Garagestädning

Bilar tar in grus, sand, damm, smuts, vägsalt och olja. Vi tar bort dem med våra maskiner.

Höghöjdsstädning

Med vår höghöjdsutrustning så når vi, direkt från marken, upp till 16 meter. Inga liftar. Inga ställningar. Inga avspärrningar. Win-win.

Klimatmedveten företagsstädning

Modernt företagsstäd inkluderar givetvis en medvetenhet och ett aktivt arbete för en hållbar framtid. Vi på Kinga använder miljömärkt städmaterial i den mån sådana finns tillgängliga. Väljer du oss så får du klimat- och miljömedvetna städtjänster.

Certifierad personal

Alla våra medarbetare är utbildade och certifierade inom sina expertområden. Den person som sköter städningen av ditt företag kommer att göra så på optimalt vis. Det är vår garanti här på Kinga.

Allt städmaterial ingår

Allt städmaterial och alla maskiner som används när vi kommer ut och städar hos dig ingår i det pris vi ger dig i vår offert. Inga dolda kostnader tillkommer.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster och priser. Vi erbjuder dig möjligheten att få en offert baserad på dina specifika behov. Vår e post är info(a)kinga.se och vårt telefonnummer är 022 – 899 100

Du väljer själv vilket sätt du föredrar att kontakta oss på och vi lovar att svara så snabbt vi kan.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Vi vill alltid minska vår miljöpåverkan.

Vi påverkar våra kunder att välja miljövänliga material och skapa genom detta sätt en positiv miljöpåverkan. Vi följer rådande miljölagstiftning, de lokala föreskrifterna och ser till att all personal vet vad detta innebär i vårt dagliga arbete genom fortlöpande utbildning och interna informationsflöden. Samtliga medarbetare ska på kontinuerlig basis vara reflekterande och uppdaterade kring alla de rutiner som upprättats, för att vi tillsammans varaktigt ska kunna mäta vår miljöpåverkan.

Via e-post eller telefon?