Visningsstädning

Vi erbjuder visningsstädning i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Vad kostar visningsstäd?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:

0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr

Vad ingår i Visningsstäd?

Visa ert hem från sin bästa sida. Låt oss ta hand om ert visningsstäd innan spekulanterna kommer och besöker er, låt oss förenkla er vardag och istället kan ni fokusera på själva försäljningen tillsammans med mäklaren.

Ovan punkter ingår inte i Visningsstäd utan vår tjänst Flyttstäd. När du sålt din bostad ska du fokusera på ditt nya hem, så sköter vi flyttstädet.

Rena hem säljer bättre

När man tagit ett beslut att sälja sitt hem, så innebär detta en arbetsinsats. Man vill visa sitt hem ur sin bästa sida, så att spekulanter ska känna att de vill bo just i ert hem. Låt oss ta hand om er Visningsstäd innan spekulanterna kommer och besöker er. Låt oss förenkla er vardag och istället kan ni fokusera på själva flytten. Eller rentav den mer roliga biten det innebär att flytta till ett nytt hem.

Utöver kontinuerliga städrutiner, så gör vi det där extra under ett visningsstäd. Vi städar och ser till att det blir skinande rent på ställen man kanske inte ser över fortlöpande i ett vardagsstäd. Vi flyttar fysiskt på möblemang för att komma åt, vi ser till att göra rent inuti badrumsskåp och kylskåp så att det inte finns smuts och fläckar, för att maximera renhetskänslan för alla spekulanter som nyfiket tittar runt i ert hem. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda styling vid förfrågan.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?