Byggstädning

Vi erbjuder byggstädning för företag i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök för besiktning. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka att hjälpa er omgående.

Byggstäd i världsklass

Vi rengör både i byggnader och på byggytor samt byggpersonalens bygg- och manskapsbodar. Arbetet utförs med största noggrannhet och vi kan utföra all städning som är relaterad till just byggstädning – allt från att städa bort byggdamm till att putsa fönster, men också golvvård med våra skurmaskiner.

Byggstädning för företag

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med byggföretag och förstår behoven och kraven som finns när det gäller städning vid renovering. Vi har dedikerad och kunnig personal som är utbildade och erfarna inom byggstädning.

Vi förstår att varje byggprojekt är unikt och att det kan finnas olika städbehov under olika faser av byggprocessen. Därför anpassar vi våra tjänster efter era behov och ser till att städningen utförs på rätt sätt vid rätt tillfälle. Vi kan vara till hjälp med allt från daglig städning och golvvård till mer omfattande städning innan, under och efter avslutad byggprocess. Vi rengör både i byggnader och på byggytor, samt i byggpersonalens bygg- och manskapsbodar.

Med oss som er städfirma för byggstädning kan ni fokusera på själva byggprojektet och låta oss ta hand om städningen. Vi ser till att arbetsplatsen är säker, håller rent för all personal, och ser till att allt arbete utförs enligt högsta standard. Ni kan lita på oss och att vi alltid levererar en pålitlig och professionell tjänst.

Kinga Städ - Byggstädning puff

Vi utför alla typer av byggstädning

Under en byggprocess är det viktigt att få bort allt smuts och damm som snabbt bildas i alla rum för att hålla en trivsam arbetsmiljö. Det hjälper vi på Kinga till med.

Grovstäd

Under hela byggprocessen tar vi hand om byggrester såsom cement, gips, kakel, betong, kartonger etc. Vi ser även till så att all ytor hålls fria från byggmaterial och smuts. Vi sköter helt enkelt det grövsta innan bygget är klart.

Finstäd

I slutet av varje renovering utför vi finstädning. Alla ytor såsom golv, väggar, fönster, dörrar och tak görs rent. Även ytor såsom skåp, hyllor, lister, armaturer etc. frigörs från byggdamm. Allt avfall avlägsnas från platsen och vi färdigställer inför eventuell inflyttning.

Slutstäd

Precis innan inflyttning sker slutstädning. Då görs en noggrann putsning av alla ytor så att platsen är fullständigt ren och redo för användning.

Vi använder endast högkvalitativa städ produkter och utrustning för att se till att arbetet utförs på ett effektivt och noggrant sätt.

Vanliga frågor och svar

En byggstädning kan inkludera allt från rengöring av golv, damning av ytor, borttagning av byggavfall, fönsterputs och mycket mer. Vi utför alla de tjänster inom städning som ni efterfrågar.

För att vi ska kunna ge er ett prisförslag för byggstädningen så behöver vi komma ut innan städningen för en besiktning av er arbetsplats. Det går alltså inte att ge ett pris endast utifrån kvm utan andra faktorer såsom vilka tjänster ni önskar samt om där finns möbler eller inte är avgörande. Kontakta oss genom att fylla i vårt formulär så kommer vi att kontakta er inom kort.

Vi utför byggstädning i Stockholm, Göteborg, Kungsbacka och Helsingborg. För att boka en byggstädning fyller ni enkelt i formuläret ovan så återkommer vi så snart vi kan. Det går också bra att nå oss på telefon.

Ja, vår städpersonal är utbildade och certifierade enligt bransch standarder för att säkerställa att de har den kunskap och kompetens som krävs för att utföra byggstädning på ett professionellt och effektivt sätt. Certifieringen är ett bevis på att vår personal har genomgått utbildning och testning av färdigheter och kunskaper.

Medarbetare på Kinga offerera byggstädning åt ett företag
Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.