Butiksstädning

Vi erbjuder butiksstäd i Göteborg, Stockholm, Kungsbacka & Helsingborg

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er butik. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök. Besöket följs sedan upp av ett erbjudande på hur vi kan förenkla er arbetsmiljö. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka hjälpa er omgående.

Butiksstäd i världsklass

När du anlitar oss för att utföra butiksstädning kan du vara säker på att du kommer bli nöjd med resultatet. Genom att anlita professionell städpersonal kommer städningen både gå snabbt och utföras noggrant. Vid vilken tidpunkt städningen utförs är alltid upp till kunden att besluta om.

Butiksstäd

Städning i butik är viktigt för både butiksmedarbetarna och för kunderna som rör sig i lokalerna. När man anlitar Kinga Städ för att utföra butiksstädningen åt er, kommer man överens om en tid som passar er, och personal från städfirman kommer sedan dit vid den angivna tidpunkten och utför en professionell städning av butikslokalen utifrån de butiksspecifika riktlinjer som vi tillsammans med er har skapat.

När man jobbar i butik har man ofta en mängd andra saker att fokusera på än att se till så att lampor är fria från damm eller att städa bort fingeravtryck från skyltfönstren. Däremot kan städstandarden påverka vilket intryck folk får av butiken: det kan spela mindre roll att dekorationen är jättefin och att inredningsdetaljerna är färgkoordinerade om det samtidigt ligger dammtussar och vissna blomblad i hörnen. Det positiva är att det här är lätt att åtgärda. Genom att anlita Kinga Städ kommer vi gemensamt överens om vad som ska städas, i vilken omfattning och i vilken frekvens. Och du behöver inte längre bekymra dig för att butiken är ostädad!

Oavsett vilken bransch eller butik det rör sig om, så är städning ofta en grundläggande del för verksamheten. Genom att se till att butiken alltid är ren och städad kommer både kunderna och medarbetarna att trivas bättre. För olika butiker kan olika krav gälla när det kommer till städningen av lokalerna. Det är till exempel skillnad på städning av en klädbutik, jämfört med en livsmedelsbutik. Livsmedelsbutiker rengörs alltid i enighet med specifika anvisningar som föreligger. Samma sak gäller konfektionshandeln. Vi kan tillsammans ta fram dessa parametrar.

När du anlitar Kinga för att utföra butiksstädning kan du vara säker på att du kommer bli nöjd med resultatet. Genom att anlita professionell städpersonal kommer städningen både gå snabbt och utföras noggrant. Vid vilken tidpunkt städningen utförs är alltid upp till kunden att besluta om: Vissa föredrar att städa under butikens ordinarie öppettider för att man på så sätt får en närmre kontakt med personalen, medan andra föredrar att butiken städas under tider där verksamheten är stängd för allmänheten för att städpersonalen ska kunna utföra sitt jobb så smidigt som möjligt.

Butiksstädning innebär att samtliga allmänna ytor i butiken städas och rengörs. Det är allt från golv och hyllor till fönster och väggar. Hur ofta städningen görs beror på vilken verksamhet det rör sig om och en anpassning sker alltid utifrån vilket städbehov och vilka hygienkrav som finns. Vår personal har stor kunskap och hög kompetens när det kommer till kontorsstädning. Genom att utföra arbetet noggrant, systematiskt och regelbundet kommer också butiken hållas i ett perfekt skick.

I och med att butiker kan vara det första intrycket kunden får av ett företag är det viktigt att se till så att de möts av rena och fina lokaler. Lokaler behöver ofta städas regelbundet, både på grund av att det är en viss omsättning på människor som rör sig där, men också för att det lätt hamnar skräp och smuts på golven som sedan dras runt i butiken. Genom att kunna visa upp nystädade lokaler kommer verksamheten också att uppfattas som mer professionell, och vi på Kinga Städ hjälper er gärna med butiksstädningen om ni vill.

Låt oss sköta butiksstädet

Lämna butiksstädet till oss

Att städa en butik kan vara ett komplicerat åtagande. På Kinga så tror vi att man ska fokusera på det man gör bäst. Så låt oss ta hand om städningen, så kan ni fokusera på det som ni gör bäst!

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?