Flyttstäd

Vi utför flyttstäd i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Vad kostar flyttstäd?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:

0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr

Vad ingår i Flyttstäd?

Flyttstäd är vår mest omfattande tjänst. Här ingår allt. Vi utför en komplett flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer.

Flyttstäd

När man håller på att flytta är flyttstädning kanske en av de sista sakerna man vill vara tvungen att tänka på eller fixa. Om man känner så, bör man inte tveka på att anlita Kinga Städ till ert flyttstäd. Vi på Kinga hjälper dig gärna med flyttstädning och genom att anlita oss kan du vara säker på att bostaden kommer att städas fullständigt. Det förenklar flyttprocessen för dig, och vi garanterar dig alltid en komplett och korrekt utförd flyttstädning av högsta kvalitet. Vi följer självklart Mäklarsamfundets rekommendationer.

Vad innefattas i flyttstäd?

Flyttstädning är en av de mest omfattande städtjänsterna. Anledningen till detta är för att det innefattar att städa precis allt i ett hem, såväl synliga ytor som dolda områden. Det innefattar bland annat att nolla dammet, dammsuga och våttorka i samtliga rum, att rengöra utanpå och inuti skåp, torka av golvlister och taklister, tvätta fönster invändigt och utvändigt, rengöra diskbänk, diskho och blandare, se till så att vitvaror rengörs såsom diskmaskin och tvättmaskin, rengöra toalett, dusch och avlopp, rengöra fläktar och ventiler, städa i badrum, kök, hall och andra rum. Kort sagt handlar det helt enkelt om att varje yta i bostaden ska rengöras väldigt noggrant och att flyttstädningen ska hålla en väldigt hög standard.

När städningen är utförd på ett fullständigt sätt ska de tidigare personernas smuts städats helt bort, och de nya personerna som flyttar in ska kunna känna sig som hemma på en gång.

Därför ska du anlita Kinga

Att anlita Kinga Städ som utför flyttstädningen åt en är en lättnad. Du slipper bekymra dig för att missa att städa någon del av hemmet och inte bli godkänd på besiktningen, och du behöver inte längre tänka på att fixa fram städutrustning efter att du har fraktat bort alla möbler och ting från bostaden. I och med att flyttstädningen är så omfattande som den är innebär det också att städutrustningen som behövs innefattar en hel del olika redskap. Detta på grund av att en mängd olika ytor ska rengöras, såsom fönster, golv, bänkar, vitvaror, skåp, kakel, avlopp och lister. Det kan vara väldigt tidskrävande att utföra detta – särskilt om man är ovan vid den typen av städning, och i synnerhet om man saknar tillgång till passande städutrustning.

Hos oss på Kinga Städ kan du anlita professionell städpersonal som kommer utföra jobbet på ett exemplariskt sätt. Med rätt utrustning och koll på vad som ska utföras kommer jobbet också bli klart snabbt och ske på ett effektivt sätt. Här får du alltid fullständig garanti på arbetet som utförs, och om det skulle uppstå en situation där det under besiktningen anmärks på flyttstädningen kommer vi att sköta kommunikationen med personen som utför besiktningen samt dem som flyttar in. Ni kan istället fokusera på ert nya hem.

Flyttar kassaskåp under en flyttstäd

En sak mindre att tänka på

Vid en försäljning ligger ansvaret hos er som lämnar bostaden att göra en korrekt utförd flyttstädning. Vi på Kinga vill förenkla er vardag genom att erbjuda er en komplett utförd flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi ger er full garanti på det utförda arbetet och om en anmärkning skulle uppkomma, på vår flyttstädning, sköter vi kommunikationen med köparen/hyresgästen åt er. Vi vill att ni istället lägger fokus på ert nya spännande hem som ni precis flyttat till.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?