Flyttstädning Helsingborg

Räkna ut din fasta kostnad för flyttstäd nedan

Vad kostar Flyttstädning i Helsingborg?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:

0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr

Vad ingår i Flyttstäd?

Flyttstäd är vår mest omfattande tjänst. Här ingår allt. Vi utför en komplett flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer.

Flyttstäd i Helsingborg

Kinga verkar i Helsingborg med omnejd när det gäller våra flyttstädtjänster. Det inkluderar också Gantofta, Vallåkra, Glumslöv, Ekeby, Billesholm, Bjuv, Hyllinge, Åstorp, Hasslarp, Ödåkra och Hittarp. Men också Ängelholm och Höganäs med omnejd.

Våra flyttstäd är en av våra mest omfattande tjänster och vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer när det kommer till städrutinerna. Skulle vi mot förmodan få en anmärkning på städningen, så sköter vi dialogen med besiktningsmannen samt dem som flyttat in i ert boende. Kinga låter er fokusera på ert nya hem, så tar vi hand om städningen och kommunikationen med de nya.

Ett flyttstäd med garanti

Vi lämnar alltid en checklista efter oss med våra kontaktuppgifter samt rutiner på vad som gjorts men också hur man går tillväga vid reklamation. Vi ger således er som vår kund full garanti på flyttstädningen. Du kan själv räkna fram ditt pris med vår kalkylator. Kom ihåg att inglasade balkonger ska ingå i den totala kvadratmeterytan. Har ni också biytor i ert boende, så kan du enkelt chatta med oss direkt på sidan, så ska vi hjälpa er att räkna fram priset på våra flyttstädtjänster.

Flyttar kassaskåp under en flyttstäd

Helsingborgs bästa flyttstäd

Vid en försäljning ligger ansvaret hos er som lämnar bostaden att göra en korrekt utförd flyttstädning. Vi på Kinga vill förenkla er vardag genom att erbjuda er en komplett utförd flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi ger er full garanti på det utförda arbetet och om en anmärkning skulle uppkomma, på vår flyttstädning, sköter vi kommunikationen med köparen/hyresgästen åt er. Vi vill att ni istället lägger fokus på ert nya spännande hem som ni precis flyttat till.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?