Garagestädning

Vi erbjuder garagestädning i Göteborg, Stockholm, Kungsbacka & Helsingborg

Kontakta mig

Så här går det till

För att kunna ge er en offert behöver vi besöka er och garaget som det gäller. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka in ett kostnadsfritt besök. Besöket följs sedan upp av ett anbud för er att ta ställning till. Ni kan även ringa oss på 020 – 899 100 så hjälper vi er telefonledes omgående.

Garagestäd i en klass för sig

Bilar och människor som rör sig i garageområden tar med sig smuts, damm, sand och salter. Det är därför viktigt att underhålla med städning i dessa utrymmen för att bibehålla renhet i garageutrymmet, men också för ventilationens skull. Tung luft som står still, är på sikt inte bra varken för hälsan eller smutsen för ansamlar sig i garaget. Ventilationssystemets syfte är att föra in rätt mängd luft utifrån, samtidigt föra ut den dåliga förorenade luften som bilars avgaser avger i parkeringsgaraget. Ta kontakt med oss, så skapar vi en underhållsplan för era parkeringshus med detaljerad städfrekvens för att hålla era garage rena från smuts.

Helhetslösning för alla garage

Torr- och våtsopning av garage

Damm- och smutsfria garage skapar trivsel och bättre ventilation i era garagemiljöer, men samtidigt lägre underhållskostnader. Vi utför garagesopningar och städningar åt bostadsrättsföreningar, privata och kommersiella fastighetsägare samt industrier och fabriker, men även småutrymmen åt privatpersoner som önskar en maskinell sopning och rengöring ett par gånger om året. I vår sopmaskinspark har vi både torr- och våtsopningsmaskiner, men också kombinationsskurmaskiner och höghöjdsstädredskap.

Underhållsplan för er bekvämlighet

Många av de uppdrag vi utför, så skapar vi en underhållsplan åt er, där vi tar fram era rengöringsbehov i era garageutrymmen. Vi presenterar en detaljerad städfrekvensplanering med sopningar, skurningar – men också höghöjdsstädningar om garaget har många armaturer, balkar och trånga utrymmen som kräver avdamning på ett professionellt sätt. Man kan beställa våra garagestädningar på avrop, men också beställa en avtalsprenumeration av oss, så slipper ni själva tänka på renheten i garageutrymmena. Två gånger per år, är vanligt.

Kinga Städ - Garagestädning puff

Vi gör allt, även informerar till bilägare som parkerar

Vi informerar era hyresgäster eller medlemmar när städningen sker, säkerställer att garagen är tömda på städdagen, därefter städar vi och rengör enligt tidigare utsatt planering. Både smidigt och enkelt ur ett kundperspektiv.

Genom oss beställer ni en helhetslösning

Bilar tar med sig vägsalt, smuts och grus – men det händer också att bilar läcker olja eller andra vätskor vilket kan skapa påfrestningar på era garagegolv. I våra garagestädningar erbjuder vi även städtjänster där vi avlägsnar dessa vätskor med våra lågtryckssprutmetoder innan maskinstädningen påbörjas. Vi gör alltid en okulär besiktning av utrymmena i samband när vi upplyser och skriftligen informerar människorna som parkerar i garaget att en städning i närtid ska ske. Denna besiktning påvisar sedan vilka åtgärder som krävs vid nästa garagestädning.

Rena garage skapar rena trapphus

Om era garagegolv är hårt ansatta, smutsiga och oljiga så är risken också stor att man tar med sig denna smuts i närliggande utrymmen såsom trappor, vilplan, hissar eller korridorer. Är då golvet te.x. ett ljust terrazzogolv, så kommer golven på kort tid bli ordentligt smutsiga – vilket ser tråkigt ut i allmänhet, men kan också skada det fina golvet i synnerhet. Med våra städmetoder kan ni undvika all denna smuts på golven, men också all damm på ljusarmaturer, ventilationstrummor, bafflar och balkar.

Långsiktighet skapar rena miljöer och bättre trivsel

Tänk långsiktigt, ta kontakt med oss, så besöker vi era lokaler och garage. Efter vårt besök skapar vi dels en kostnadskalkyl utefter er budget, dels en underhållsplan med olika städinsatser skräddarsytt precis efter hur just era garage ser ut.

Rena garage skapar rena trapphus
Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?