Franchise

Starta eget. Bli en Kinga:

Kanske har du länge gått och drömt om att starta eget, men ännu inte hittat rätt bransch eller vågat ta steget? Eller jobbar du redan inom städbranschen och känner att du vill ta nästa steg för att utvecklas såväl yrkesmässigt som personligt?

Oavsett vilket, så är franchising en trygg och enkel väg att starta upp ditt eget företag. Vi ser nämligen till att du får tillgång till våra avtal och rutiner, så att du istället kan lägga tid och kraft på att bygga upp din verksamhet genom att ta hand om dina kunder och din personal. Detta är vad du får av oss:


Om du är osäker på vad det innebär för dig att vara franchisetagare, så kan du ta kontakt med vår franchisekonsult, Anders Trygg, på Franchise Group. Anders har arbetat med franchising i över 30 år och har medverkat i över 300 franchiseprojekt. Anders nås på: anders.trygg@franchisegroup.se.

Jag är en Kinga

Hej, jag heter Karin och jag är en Kinga. Det är mig du kommer att ha kontakt med om du också blir en, Kinga. Många drömmer om att driva ett företag, men vågar inte ta det sista steget att faktiskt starta ett. Man tvekar av flera anledningar och ett kan vara att man inte vet hur man ska få kunder och därmed också skapa tillväxt i sitt företagande. Man kanske inte vill arbeta ensam, man är lite oteknisk eller så tycker man att företagsekonomi är lite läskigt.

Bli en Kinga, så hjälper vi dig med detta. I vårt Kinga-team finns SEO-experter, ekonomer, affärsutvecklare, säljare, PR-proffs och städpersonal med över 20 års erfarenhet. Det är tillsammans vi bygger framgången på de lokala orterna. Hos oss är du inte ensam. Vill du veta mer? Slå mig en signal på 020-899100, så kan jag berätta mer om vårt koncept.

Med städvänliga hälsningar,
Karin.

Vårt koncept

Genom våra olika städtjänster vill vi på Kinga förenkla våra kunders vardag, oavsett om det gäller regelbunden städhjälp eller städning vid enstaka tillfällen. Vi är ett modernt, tekniskt, flexibelt och kundvänligt städföretag som ställer höga krav på alla led i städningen och som alltid arbetar hårt för att nå ett så bra resultat som möjligt. Vår franchiseverksamhet bygger på tillit, engagemang och gemensamma affärsmässiga mål. Styrkan med franchise som affärsmodell är att den kombinerar tryggheten i ett stabilt och beprövat affärskoncept med drivkraften hos den fria företagaren på ett sätt som gynnar både franchisegivare och franchisetagare.

Som franchisetagare hos Kinga Städ, får du möjligheten att ta del av våra omfattande kunskaper inom digital marknadsföring. Vi är måna om att all vår marknadsföring ska ha en professionell framtoning och vi producerar löpande påkostade bild- och filmmaterial som sticker ut från mängden.

Utöver detta tillhandahåller vi även ett stort utbud av olika trycksaker och stöttar våra franchisetagare med framtagandet av kampanjer och SEO-annonser. Vi ser till att du får lokalt anpassade marknadsföringsmaterial.

Vårt koncept
Starta eget med oss

Jag vill bli Kinga

Vill du vara med på vår resa mot att bli marknadsledande samt ha branschens nöjdaste medarbetare och kunder? Tror du att du har vad som krävs för att bygga upp en framgångsrik verksamhet på lokal nivå? Tveka då inte att fylla i formuläret nedan och skicka in din ansökan till oss redan idag!

Vi är Kinga

Kinga Städs verksamhet fortsätter att växa och vi söker därför nu nya franchisetagare som vill ta hand om ett eget geografiskt område. Vi befinner oss på en marknad som ständigt växer vilket innebär stora möjligheter för dig. Ta kontakt med oss och bli en Kinga.

Vi tror att du som franchisetagare innehar en gedigen beslutsamhet och lust till att vilja lyckas. För att bli en framgångsrik ambassadör för Kinga Städ så tror vi också att det är viktigt att man brinner för kundservice, är utåtriktad, social och ansvarsfull.

Vi ser det som ett stort plus om du tycker att det är kul att coacha och inspirera andra människor. Hos Kinga blir du en del av ett team som tillsammans supportar varandra för att nå en gemensam framgång.