Flyttstädning Göteborg

Räkna ut din fasta kostnad för flyttstäd nedan

Vad kostar Flyttstädning i Göteborg?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:

0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr

Vad ingår i Flyttstäd?

Flyttstäd är vår mest omfattande tjänst. Här ingår allt. Vi utför en komplett flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer.

Flyttstäd i Göteborg

Kinga verkar i Göteborg med omnejd när det gäller våra flyttstäd. Det inkluderar också Partille, Lerum, Floda, Kungälv, Mölnlycke, Landvetter, Mölndal, Älvängen, Ale, Nödinge och Surte. Men också Lindome och Kungsbacka med omnejd. Våra flyttstäd är en av våra mest omfattande städtjänster och vi följer givetvis Mäklarsamfundets rekommendationer när det kommer till alla våra inarbetade städrutiner.

Skulle det mot förmodan uppkomma en anmärkning på våra flyttstäd, så sköter vi all kommunikation med dem som precis flyttat in. Vi låter er fokusera på ert nya hem, så kan ni låta oss ta hand om städningen och kommunikationen med de nyinflyttade. Vi lämnar alltid en checklista efter oss med våra kontaktuppgifter samt alla de rutiner på vad som gjorts – men också på hur de nyinflyttade går tillväga vid en eventuell reklamation. Vi ger således er som vår kund full garanti på flyttstädningen till ett fast pris.

Ni kan själva se ert fasta pris med vår kalkylator ovan. Kom ihåg att om ert boende har inglasad balkong, ska denna ingå i den totala kvadratmeterytan. Har ni dessutom biytor i ert boende, så kan du enkelt chatta med oss direkt på sidan, så ska vi hjälpa er att räkna fram priset på våra flyttstädtjänster när det kommer till biytor.

Vårt koncept

Göteborgs bästa flyttstäd

Vid en försäljning ligger ansvaret hos er som lämnar bostaden att göra en korrekt utförd flyttstädning. Vi på Kinga vill förenkla er vardag genom att erbjuda er en komplett utförd flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer. Vi ger er full garanti på det utförda arbetet och om en anmärkning skulle uppkomma, på vår flyttstädning, sköter vi kommunikationen med köparen/hyresgästen åt er. Vi vill att ni istället lägger fokus på ert nya spännande hem som ni precis flyttat till.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?