Hemstädning Helsingborg

Räkna ut prisuppskattning med kalkylatorn för hemstäd nedan

Vad kostar Hemstäd i Helsingborg?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:

0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr

Vad ingår i Veckostäd?

Vår mest populära tjänst är, Veckostäd. Ert hemstäd anpassas givetvis efter era specifika behov, men standarden är damning av de fria ytorna, dammsugning samt våttorkning av samtliga golv. De flesta önskar att man har extra fokus på köket och badrummen och det ingår självfallet i vår Veckostäd.

Ovan rosamarkerade punkter ingår inte i ett vanligt veckostäd. De flesta av dem ingår i vår tjänst, Storstäd. Därför rekommenderar vi att ni börjar med en storstädning för att ”nolla dammet”. Då får man en grundlig urstädning innan tjänsten Veckostädning tar vid på regelbunden basis.

Franchise hero

Kinga Städ - nummer ett på kvalitet för hemstäd i Helsingborg

Att städa regelbundet är inte bara viktigt ur renhållningssynpunkt, utan även ur miljösynpunkt. När smuts ligger på en yta länge kan det vara svårare att få bort den, och det kan behövas starkare rengöringsmedel för att lyckas med det. Genom att städa kontinuerligt behöver man inte oroa sig för att smutsen fastnat, utan den går ofta att få bort förhållandevis snabbt och effektivt med vanliga miljömärkta rengöringsmedel. Rummen blir rena, och du kan njuta av den fräschör det innebär för såväl ytorna som luften.

Ert hemstäd anpassas givetvis efter ert specifika behov, men standarden är damning av de fria ytorna, dammsugning samt våttorkning av samtliga golv. De flesta önskar att man har extra fokus på köket och badrummen och det ingår självfallet i vårt standardhemstäd.

Såhär går det till

Vi tror på en nära kommunikativ kvalitetsrelation mellan oss och er som våra kunder. Därför vill vi ge er lite tips och råd om hur det är att ha någon av våra tjänster.

Första städet ikon

Kommande städtillfällen

Vid första städtillfället hos er, rekommenderar vi att ni börjar med en storstädning. Då får man en grundlig urstädning av ert hem innan en traditionell hemstädning tar vid på regelbunden basis. Att kombinera storstädning två till tre gånger per år tillsammans med regelbunden hemstädning gör att ert hem blir rent, fräscht och mer trivsamt att vistas i. Fönsterputs ingår inte i varken hemstäd eller storstäd, men det är mycket vanligt att våra kunder lägger till denna tjänst under storstädstillfällena. En storstädning tar i snitt dubbelt så lång tid, jämfört med traditionell regelbunden hemstädning.

Innan vi kommer ikon

Kontaktuppgifter

Inför vår ankomst, så är det fördelaktigt om ni plockat undan kläder, leksaker, disk och andra småsaker som står framme. Då får du som kund mer städning för pengarna. Med det sagt, så behöver ni inte göra det. Ibland är ens morgonbestyr lite stressiga och ni finner inte tiden att plocka undan inför städdagen. Ingen fara, vi tar det.

Vill du att vi byter era sängkläder? Ställ då fram nya sänglakan och ställ dem vid fotänden av sängen, så ser vi att ni önskar få sängkläderna bytta.

Extra tjänster ikon

Lägga till fler användare

Vi lämnar alltid en checklista till er efter våra städtillfällen, och skulle ni vilja lämna ett meddelande till oss, så finns där ett meddelande-fält där ni kan skriva som vi ser vid vårt nästa besök. Önskar ni extratjänster såsom fönsterputs, rengöring av brunnar eller insida av vitvaror – så meddelar ni vår kundtjänst några dagar innan städtillfället.

Vi binder inte upp er i krångliga avtal med långa uppsägningstider. Önskar Ni inte våra tjänster, så går det alldeles utmärkt att avsluta städningen med några veckors varsel.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?