Fönsterputs

Vi erbjuder fönsterputs åt företag i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår rådgivare kontakt med er för att boka ett besök. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka hjälpa er omgående.

Fönsterputs i världsklass

Vi på Kinga har utbildade fönsterputsare med mångårig erfarenhet. Vi har också den utrustning som krävs för ett glasklart resultat. Ni kan även låta oss sköta er fönsterputs på regelbunden basis. Vi skapar då en löpande underhållsplan över året med våra fönsterputsinsatser.

Fönsterputs för företag

Rena fönster gör verkligen en skillnad, man ser bra ut – men desto bättre in. Att ha rena fönster på sin fastighet är verkligen pricken över i:et, och skapar ett annat ljusinsläpp, men ökar också renhetskänslan på det hela taget hur lokalerna du är i upplevs. Med helt rena fönster får man ofta en wow-känsla och det är bland det första man uppfattar när man går in i en lokal, restaurang eller kontoret. Glasklara fönster är en självklarhet och gynnar trivseln, helhetskänslan och hur ni uppfattas både internt och externt.

Professionell fönsterputsare från Kinga

Boka en professionell Kinga-fönsterputsare

Fönsterputsning är en konst och också ett hantverk. Det tar tid att lära sig, och det krävs både professionell utrustning samt yrkeserfarna putsare för att få till ett bra slutresultat. Vi på Kinga har utbildade fönsterputsare med mångårig erfarenhet. Kinga har också utrustningen som krävs för ett glasklart slutresultat. Utöver traditionell fönsterputsutrustning, så har vi höghöjdsutrustning upp till 20 meter, vi tvättar också med Trollvatten, vi har flera längder på våra teleskopskaft. Vi har mobila samt elektronisk utrustning att vi inte ens behöver varken el eller ett vattenutkast om vi putsar fönsterna hos er. Vi tar med oss utrustningen och vattnet. Skulle 20 meter inte räcka till, så kan vi putsa fönster med rope access.

Abonnera på fönsterputsning

Självklart kan man beställa fönsterputsning av oss på avrop, när ni önskar. Men låt oss istället sköta fönsterputsningen på regelbunden basis åt er. Vi skapar en underhållsplan som löper regelbundet över året med våra fönsterputsinsatser. Fokusera ni på er kärnverksamhet, så överlåter ni oss att se till att ni alltid har klara fönster. Då ser ni bra ut.

Abonnera på fönsterputsning
Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?