Fönsterputsning

Vi erbjuder fönsterputsning i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Vad kostar det?

Använd vår kalkylator

Här kan du få en prisuppskattning. Vid intresse, fyll i formuläret nedan så tar vi kontakt med er för exakt pris för ditt hem.

Samtliga prisangivelser är inklusive moms efter RUT. I priset nedan ingår också inställelseavgift där framkörning, rengöringsmedel, förbrukningsmaterial samt vår egna städutrustning ingår.

Uppskattad kostnad per städtillfälle:

0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr
0.00 kr

Vad innebär Fönsterputs?

Rena fönster gör skillnad. Ett hem med rena fönster är verkligen pricken över i – och skapar ett helt annat ljusinsläpp samt ökar renhetskänslan överlag hur hemmet upplevs. Med rena fönster får man ofta en wow-uppfattning när man kommer in i ett rum med glasklara fönster.

fonsterputsning privat - Fönsterputsning

Boka en professionell fönsterputsare

Fönsterputsning är en konst och ett hantverk. Det krävs både professionell utrustning samt yrkeserfarna fönsterputsare för att få ett bra resultat. Vi på Kinga har specialutbildade fönsterputsare med mångårig erfarenhet. Vi har också utrustningen som krävs för ett glasklart slutresultat.

Boka en professionell fönsterputsare

Fönster belägna på hög höjd kräver en annan fönsterputsutrustning. I vissa fall till och med en kostsam skylift. Vi har teleskoputrustning ämnat för höghöjdsfönsterputsning upp till 8 meter från marknivån. Med denna utrustning behövs varken stege eller skylift och är därför kostnadseffektivt för våra kunder.

Abonnera på fönsterputsning

Låt oss sköta fönsterputsningen på regelbunden basis och starta ett fönsterputsabonnemang genom oss. Vi kommer hem till er fyra gånger per år och putsar era fönster med cirka tre månaders intervall till ett fast pris. Ta kontakt med oss, så går vi tillsammans igenom alla detaljer.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?