Kinga appen

Dina städtjänster som privatperson har nu genom oss blivit ännu smidigare och enklare.

Vår app guide

Nu har vi en Städ-App!

Alla våra abonnemangskunder kan nu i vår mobil-app se en smart översikt över alla kommande städtillfällen summerade i en lättöverskådlig kalendervy. I städ-appen finns ännu fler funktioner såsom fakturor, uppdatera dina kontaktuppgifter, lägga till fler användare, anmäla kvalitetsavvikelser, begära extrajobb samt länkar till våra sociala medier. Som extra säkerhet, så loggar du in i appen med BankID.

Kalender ikon

Kommande städtillfällen

Många gånger är det lätt att glömma av när städtillfällena sker. Man kanske vill plocka undan kvällen innan, så att man får mer kvalitet i vår städning vi utför hos er. Eller så vill man ha koll på vår ankomst om nyckelrutinen ska fungera följsamt, vid de fall vi inte har en nyckel hem till er. Med vår städ-app blir allt okomplicerat eftersom alla tillfällen syns i en lättöverskådlig kalendervy, direkt i appen. Nu kan du i lugn och ro själv logga in och se när vi kommer.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Direkt i appen finns både dina kontaktuppgifter, men också våra. Du kan själv uppdatera uppgifterna om du skulle byta telefonnummer eller e-postadress. Via klickbara länkar kommer du snabbt till vår hemsida, ringa upp oss eller besöka våra sociala medier.

Fler användare ikon

Lägga till fler användare

Vill du att någon närstående eller familjemedlem kommer åt informationen i städ-appen, så kan du enkelt lägga till dem. Klicka på ”Extra användare” och lägg till en användare genom att skriva in deras namn och personnummer. De kan sedan också logga in med sitt BankID och ta del av mobilappens alla funktioner.

Kvalitet ikon

Kvalitetsavvikelser

Skulle en avvikelse ske i de uppsatta städrutinerna, så kan du enkelt rapportera detta till oss, direkt i appen. Det fonns en kamerafunktion, där du med enkelhet kan fota direkt via appen. Men du kan också lägga till bilder från ditt befintliga bildgalleri i telefonen. Beskriv sedan händelsen så specificerat du kan, så skapas en händelserapport som vi kan ta del av. Din avvikelserapport skickas sedan direkt till ansvarig arbetsledare som sedan tar kontakt med er.

Faktura ikon

Fakturor

I appen samlas alla dina fakturor i en egen flik. Samlat, digitalt, enkelt och smidigt. Precis som det skall vara.

Vi finns där appar finns

Sök på ”Mina Städtjänster” i Google Play för Android och i AppStore för iPhone och ladda ner appen redan idag. Du kan använda tjänsten omedelbart. Givetvis är denna tjänst helt kostnadsfri till alla våra abonnemangskunder. All inloggning sker med BankID – för allas säkerhet.

Begär extrajobb

I appen finns en funktion där du kan beställa extratjänster som inte ingår i just din unika gränsdragningslista som till exempel veckostädning som vi utför regelbundet hos er. Du kanske ska ha en stor middag till helgen och du vill att vi vid nästa städtillfälle ska rengöra ugnen. Då kan du enkelt beställa denna tjänst i vår app. Beskriv för oss vad du vill att vi ska göra, skicka den sedan till oss genom appfunktionen. Vi ser sedan din extrabeställning i våra system och skapar sedan en arbetsorder på den extratjänst du önskat.

Förutom att rengöra ugnen, så kan det vara byte av sängkläder, putsa fönster, vika tvätt, sopa garaget, putsa eller handdiska finporslin eller något annat som inte ingår i dina vardagsstädtjänster som vi vanligen utför hemma hos er.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?