Byggstäd

Vi erbjuder omfattande byggstäd i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er arbetsplats. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka ett besök för besiktning. Ni kan även ringa oss på 031 – 20 30 40 så skall vi försöka att hjälpa er omgående.

Byggstäd i världsklass

Vi rengör både i byggnader och på byggytor samt byggpersonalens bygg- och manskapsbodar. Arbetet utförs med största noggrannhet och vi kan utföra all städning som är relaterad till just byggstädning – allt från att städa bort byggdamm till att putsa fönster, men också golvvård med våra skurmaskiner.

Byggstäd

Det är en spännande och rolig process att genomföra renoveringar eller att låta uppföra hela byggnader. Det som dock kan vara både tidsödande, tungt och ja, minst sagt mindre roligt är att städa upp byggdamm och materialrester efteråt. Om ni behöver hjälp med professionellt utförd byggstädning är ni alltid välkommen till oss på Kinga. Vi rengör både i byggnader och på byggytor, samt i byggpersonalens bygg- och manskapsbodar. Det arbete vi utför på byggarbetsplatser sker effektivt och med största noggrannhet. Vi antar alla form av städtjänster relaterade till just byggstädning – allt från att städa bort byggdamm till att putsa fönster, men också professionell golvvård med hjälp av våra effektiva skurmaskiner.

Spar dig själv slitet och mödan

Att städa efter ett bygge kan vara såväl knepigt som utmattande att genomföra på egen hand. Anledningen till detta är att byggdamm har en tendens att sprida sig runtom i byggnader och hamna på de mest obskyra ställen. Vi på Kinga har både kunskap och erfarenhet inom städning av byggarbetsplatser både under byggprocessens gång och inför slutbesiktningen. De flesta byggföretag vi samarbetat med hittills är såpass nöjda att vi oftare än inte följer med dem även till nästa arbetsplats när de avslutat sina byggprojekt.

Kinga Städ - Byggstädning puff

En huvudvärk mindre

Du förtjänar ett bra avslut på ditt byggprojekt – ett projekt som ofta är lika delar stressigt, tröttsamt, spännande och roligt. Vår varmaste rekommendation är att du fokuserar på ditt bygge samt färdigställandet åt er kund, så sköter vi grovgörat med allt vad byggstädningen innebär.

Byggdamm och byggavfall

Ett av de största – om inte DET största – irritationsmomentet under en byggprocess är byggdamm. Det lägger sig över precis alla ytor och tränger in i varenda vrå – och vet men inte hur man ska göra sig av med det på bästa sätt så kan det kan vara ett riktigt gissel.

Dammets små partiklar är dessutom en hälsofara, det är inte ovanligt att byggarbetare bär munskydd just för att undvika inandning av byggdamm. Därutöver är det helt oacceptabelt med rester av damm vid färdigställningen av en renovering eller en nybyggnation.

Spar dig själv slitet och mödan

När vi genomför en byggstädning så ser vi till så att alla öppna ytor, såsom tak, väggar och golv, blir helt fria från varje spår av byggdamm. När ditt bygge står klart och vi har varit där och städat upp, så är varje yta skinande ren.

Det enda spår som kan finnas kvar ett tag efter ett större bygg- eller renoveringsprojekt är den doft av nybyggt som alltid dröjer sig kvar ett tag och som för de allra flesta är en välkommen garanti för en äkta nystart.

Medarbetare på Kinga offerera byggstädning åt ett företag

Kök

Vad är bättre än ett helt nybyggt, eller nyrenoverat kök? Vi spenderar så mycket tid i köket – hemmets hjärta – och alla borde prioritera att ha ett fräscht kök, inrett med moderna vitvaror i den stil man älskar.

Tak, väggar och golv

Givetvis ser vi till att alla öppna ytor över tak, väggar och golv är både fria från damm och skinande rena.

Rengöring av vitvaror

Efter ett byggprojekt eller en renovering så brukar vitvaror behöva fräschas upp. Har du varit så pass förutseende att du slagit in dina vitvaror i plast innan byggprojektet satte igång, så spar du på en hel del möda. Nya vitvaror levereras ju i regel inslagna, då plockar du bara upp dem efter att allt arbete och all städning slutförts.

Skulle dina vitvaror ha utsatts för smuts, damm eller spill under byggprojektet så ser vi givetvis till att en grundlig rengöring utförs i samband med städningen av ditt kök.

Lådor, luckor och skåp

Till sist gör vi en avtorkning av alla lådor, luckor och skåp i köket. När du anlitar oss för byggstädning lämnas inget åt slumpen!

Badrum

Badrummet är avsett att kunna hantera rätt mycket vatten vilket gör det till ett rum som är enkelt att rengöra vid en byggstädning.

Tak, väggar och golv

Vi börjar med en grovstädning av badrummets tak, väggar och golv. Här vill vi få bort ingrodd smuts och envisa dammpartiklar. Avslutningsvis städar vi badrummet på vanligt vis.

Sanitära inredningsdetaljer

När vi genomför en byggstädning hos dig så lägger vi stor emfas på att alla badrummets sanitära inredningsdetaljer ska vara skinande rena.

Dörrar, karmar, lister & kontakter

Vi erbjuder professionell rengöring av alla dina utrymmen, inklusive varje skrymsle och vrå som annars kan vara lätta att förbise. Alla dörrar, karmar, lister och kontakter rengörs – inga detaljer lämnas åt slumpen när vi på Kinga utför byggstädning i ditt hem eller på ditt företag.

Ventiler, element och garderober

Andra inredningsdetaljer som ingår i vårt pris för byggstädning är ventiler, element och garderober. Det krävs både vilja och kompetens för att göra det som krävs både invändigt och utvändigt.

Belysning och el

Vidare ser vi till så att all belysning och annan el får den professionell rengöring de kräver. Allt ska skina!

Lådor, luckor och skåp

Till sist gör vi en avtorkning av alla lådor, luckor och skåp i köket. När du anlitar oss för byggstädning lämnas inget åt slumpen!

Miljövänliga städmaterial

Vår byggstädning utförs med miljövänliga städmaterial. Pris för maskiner och städmaterial ingår i den offert vi ger dig inför uppdraget.

Ansvarsgaranti

Alla våra tjänster inom byggstädning kommer givetvis med en ansvarsgaranti. Vill du anlita oss för hjälp med grovstädning eller städning i största allmänhet så tar vi ansvar för dina utrymmen under den tid vi arbetar där.

Professionell städpersonal

Den personal som arbetar hos oss på Kinga är certifierad för byggstädning, men även grovstädning, rengöring och städning i största allmänhet – i alla tänkbara miljöer. Vi vet hur det ska bli rent!

Kontakta oss för en besiktning och en offert redan idag!

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?