Restaurangstäd

Vi utför restaurangstädning i Göteborg, Stockholm, Helsingborg & Kungsbacka

Kontakta mig

Så här går det till

För att ge er en offert behöver vi besöka er restaurang. Efter att ni fyllt i era uppgifter nedan, tar vår Städrådgivare kontakt med er för att boka in ett kostnadsfritt besök på er restaurang eller krog. Besöket följs sedan upp av ett anbud samt bilaga med en gränsdragningslista på hur vi kan förenkla samt avlasta er arbetsmiljö. Ni kan även ringa oss på 020 – 899 100 så hjälper vi er telefonledes omgående.

Restaurangstäd i en klass för sig

En del av att driva en framgångsrik restaurang, är bra råvaror, duktig personal och själva kökshygienen. Att ha ett skinande rent kök varje dag innan man påbörjar sitt prepp i köket – är A&O. I många fall har inte köks- och servispersonalen tiden att städa på ett korrekt och hygieniskt sätt, inte heller kanske kunskapen kring hur vissa städmoment och rengöringsmedelkunskap där allt ska utföras på ett oklanderligt sätt. Restaurangpersonal är ju bra på att laga mat och se till att era gäster trivs. Vi är bra på städning!

Restaurangstäd

En del av att driva en framgångsrik restaurang och krog, är bra kvalitetsråvaror, skicklig personal och själva kökshygienen i er arbetsmiljö. Att ha ett skinande rent kök varje dag innan man påbörjar sitt prepp i köket – är A&O. I många fall har inte köks- och servispersonalen tiden att utföra restaurangstädningen på ett korrekt och hygieniskt sätt, inte heller kanske kunskapen kring hur vissa städmoment ska utföras på ett oklanderligt sätt. Samma sak gäller rengöringsmedelkunskap och vilka pH-värden som fungerar på vilka material utan att skada dyr utrustning och golv.


Det i sig är inte fel, kökspersonal är ju bra på att laga mat, och vi är bra på städning och lokalvård. Samma gäller ute i matsalen, det är ju där gästen sitter och umgås. Och då är det av yttersta vikt att det är fritt från smuts och alla tecken från gårdagens långpanna inte ska synas för kvällens gäster som är på väg.

Strukturerat städsystem

Anlita oss på Kinga till er verksamhet, så ser vi till att utefter ett strukturerat städsystem och framtagna gränsdragningslistor, nolla dammet, rengöra golven, bänkar, sittområden, matsalar, bord, stolar, tömma papperskorgar, kasta skräp och städa toaletterna, både väggar, golv och sanitetsporslin på regelbunden basis. Givetvis fyller vi på med förbrukningsvaror såsom toalett- och handdukspapper samt tvål så att det aldrig tar slut för gästerna som besöker er.

Flera restauranger anlitar oss – vissa sju dagar i veckan, medan andra krögare vill ha en storstädning en gång i veckan. Antingen i anslutning inför helger, eller på måndagar efter en helg. Då får er personal tid till det de är bra på. Vi har kunskapen och insikten i att restauranger ofta har stressigt och mycket att göra och därför finns alltid en risk att rengöringsrutinerna av befintlig personal hamnar på efterkälken för att bibehålla en hög och välvårdad renhetsstandard.

De flesta kockar städar ofta allt själva då det ingår i deras arbete när de stängt köket, samtidigt som de tar hjälp av diskpersonal. Men för att höja städresultatsstandarden, är det klokt att anlita professionella städare några gånger per år för att storstäda era kök.

Storstäda köken

Våra certifierade golvvårdare, till exempel, kan se till att maskinskura era golv samt belägga golven med ytskydd med rätt medel beroende på vilket golv ni har i köket. Samtidigt som våra professionella lokalvårdare rengör all utrustning, tvättar väggar samt storstädar ur allt fett och smuts som ansamlat sig. Flera av våra restaurangkunder anlitar oss till storstädningar cirka två gånger per år, där vi städar och maskinskurar på nätterna när köken är stängda. I samma veva storstädar vi och nollar damm i matsalarna, toaletter och barerna.

Kingasystemet

Vi använder oss av ett hygiensystem som vi kallar, Kingasystemet. En strikt färgkodad rengöring på vår utrustning och städmetoderna vi utför. Vi använder högkvalitativa mikrofiberdukar och moppar för dess goda städegenskaper. Alla utrymmen har sin specifika färgkod och koderna får ej blandas i vår rengöring eftersom det kan orsaka korskontaminering vilket i sin tur kan framkalla ohälsa, föroreningar och sjukdomar.

Helhetsintryck är A&O

Vi har medvetet valt att till stora delar sluta använda kemikalier när vi rengör hos våra kunder. Vi vill vara delaktiga till en mer hållbar miljö, men också för att vi vill undvika starka kemikalier i den största mån det är möjligt. En giftfri inomhusmiljö, både för oss som utför arbetet men också för er som vistas i ytorna vi städat. Vår städning är inte bara renare för miljön, det ger också ett renare slutresultat helt utan kemikalierester. Vi följer rådande miljölagstiftning, och ser till att vår personal vet vad det innebär i vårt dagliga arbete genom fortlöpande utbildning och interna informationsflöden.

Frågor på det?

Vår kundtjänst finns här för att hjälpa dig måndag-fredag 08.00-17.00. Klicka på kontakta mig om du hellre vill att vi kontaktar dig. Du når oss även via chatten och på vår Facebooksida.

Via e-post eller telefon?