Att som mäklare anlita Kinga Städ

När en fastighet ska säljas är det generellt de utflyttade personerna som ansvarar för att utföra en komplett flyttstädning enligt de rekommendationer som Mäklarsamfundet har beslutat om. Flyttstädning är en av de mest omfattande typer av städning som kan utföras, och det kan vara både tidskrävande och tungt att utföra jobbet på egen hand. Av den anledningen är det vanligt att anlita en
städfirma som Kinga Städ för flyttstäd som sköter jobbet på ett fantastiskt sätt. Det är smidigt för alla parter!

Med stor kunskap om städning kommer vi på Kinga också kunna göra underverk för ytorna i fastigheten. Vi rengör samtliga rum i fastigheten, inklusive väggar, dörrar, fönster, tak och golv, samt alla vitvaror och inbyggda möbler såsom köksbänkar, badrumsmöbler och badkar. Flyttstädning innebär även att se till så att köksskåp, fönster och speglar rengörs samt att rensa avloppen. Till flyttstädning hör även att städa tillhörande utrymmen till fastigheten, såsom förråd och eventuellt uteplats. Vi utför alltid flyttstädning i enighet med Mäklarsamfundets rekommendationer.

Vilka villkor som gäller för köpare, säljare och eventuell mäklare när det kommer till flyttstädning kan skilja sig åt från fall till fall. I vissa fall har det exempelvis förekommit att köparen och säljaren har avtalet om att säljaren inte behöver utföra flyttstädning. Det är dock vanligt att säljaren bestämmer sig för att anlita en städfirma för att utföra flyttstädningen. Och det är där som Kinga gärna hjälper till.

En anledning till att kvaliteten på flyttstädningen är så viktig när det kommer till fastigheter som ska säljas är just för att om städningen är undermåligt utförd kan köparen vidta vissa åtgärder som gör att säljaren måste städa om bostaden, alternativt kan se till så att städningen utförs av professionella städare på säljarens bekostnad. Om det är en städfirma som har utfört städningen är det alltid denne som är ansvarig för att städningen är utförd på ett fullständigt och korrekt sätt, och om någon konflikt skulle uppstå med köparen efteråt är det Kinga Städ som är ansvariga för att lösa problemet som har uppstått. Bostaden ska alltid överlämnas i ett välvårdat och städat skick om ingenting annat har avtalats om.

Flyttstädning är oftast det sista man gör innan man lämnar en bostad. Anledningen till detta är att det ofta kräver att möbler och saker är bortplockade så att man kommer åt alla utrymmen ordentligt och kan göra rent. Om det finns kvar möbler och föremål runtom i bostaden kan det bli svårt att komma åt alla utrymmen ordentligt. Bostaden ska alltid städas både invändigt och utvändigt, och varje litet skrymsle i bostaden ska vara skinande rent! Kraven som ställs kring flyttstädning är oftast högre än vid andra typer av städning, såsom veckostädning, vilket gör att man kan vilja anlita en professionell städpersonal som utför arbetet på ett snabbt, noggrant och välorganiserat sätt.