Städa åt Byggföretag

Det är ofta en rolig process att bygga nya byggnader eller att genomföra renoveringar. Det kan dock vara mindre roligt att vara tvungen att städa upp byggdamm och materialrester efteråt. Om du vill ha en professionellt utförd städning kan du alltid anlita oss på Kinga Städ. Vi rengör både i byggnader, byggbodar, manskapsbodar, toaletter och på era kunders byggytor. Arbetet utförs med största noggrannhet och vi kan utföra all städning som är relaterad till just byggstäd – allt från att städa bort byggdamm till att putsa fönster.

Att städa efter ett bygge kan vara ganska knepigt att genomföra på egen hand. Anledningen till detta är att byggdamm har en tendens att sprida sig runtom i byggnader och hamna på de mest obskyra och märkliga ställen. Det kan leda till en känsla av att det aldrig tar slut, när man möts av byggdamm så fort man öppnar ett skåp eller går förbi en tröskel. En anledning till att byggdamm har en förmåga att hamna lite överallt är just på grund av att det är luftburet och kan ligga i luften, varpå det landar runtom i hela ytan efter ett tag. Det kan göra så att både luften försämras, men kan också vara svårt att göra sig av med fullständigt om man inte har de rätta redskapen.

Av den anledningen ser vi på Kinga alltid till att både damm- och våttorka samtliga ytor när vi utför en byggstädning. På så sätt kommer det bli lättare att kunna besiktiga bygget och det blir lättare att säkerställa huruvida man är nöjd med städningen. Vi tar alltid med oss egen utrustning som är lämpad för den byggstädning som ska utföras, för att kunna utföra den på ett så smidigt sätt som möjligt.
Hur lång tid det tar för oss att utföra städning åt byggföretag eller byggstäd av olika slag beror helt på omfattningen. Vid större byggprojekt kan städningen också ta längre tid, medan vid mindre renoveringar kan arbetet utföras snabbare. Generellt kan man säga att städningen för mindre uppdrag kan ta runt en dag, medan mer omfattande byggstädning rekommenderas att låtas ta två arbetsdagar. Att låta oss på Kinga Städ komma och städa kontinuerligt under hela byggnationen är givetvis att föredra. Vi har flera byggföretag som anlitar oss och de är såpass nöjda att vi alltid får följa med dem till nästa byggprojekt.

Det finns flera anledningar till att man kan vilja anlita ett städbolag som Kinga för att utföra
byggstädning. En av dessa är att vi har god materialkännedom och vet hur olika materialtyper rengörs på de bästa och mest skonsamma sätten. Efter att bygget är färdigställt ska man inte behöva oroa sig för att det kommer förstöras på grund av att materialen felbehandlas. I vissa fall har byggpersonalen god koll på detta själva, men i och med att deras profession är att bygga brukar det göras en åtskillnad mellan byggandet i sig och att städa upp efter byggandet. Då kan det kännas tryggt att anlita personal som är yrkesprofessionell och kan utföra byggstädningen på ett oklanderligt sätt!