Er yrkesskickliga städleverantör

Vi arbetar helt digitalt och all information finns att tillgå indelat i zoner, projekt- och arbetsordrar. Alla våra tjänster baseras i ett färgkoordinerat 360-system som vi tagit fram.

Vi finns nära dig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Naturstensgolv, detta underbara material, är golvbeläggningar tillverkade av naturlig sten som bryts från bergarter i naturen. Dessa golv är gjorda av olika typer av sten som bearbetas och poleras för att skapa en jämn yta. Naturstenar som används för golv kan ha olika färg, textur och hårdhet, vilket ger golvbeläggningen ett unikt utseende och egenskaper.

Betongklinker och keramiska klinkerplattor är två olika typer av golvbeläggningar som används i hem, kontorsbyggnader och kommersiella fastigheter. Vi på Kinga vill nedan beskriva på skillnaderna mellan de olika golvtyperna och hur du underhåller dem på bästa sätt.

Få professionella städtips för att hålla ditt hem i gott skick själv. Att anlita ett städföretag kan spara tid och energi, men om du vill städa själv kan du följa våra 12 tips för att skapa en städplan, använda rätt verktyg och rengöringsmedel, undvika att samla på dig onödiga saker och vara organiserad. Lär dig hur du kan minska stressnivåerna genom att ha ett rent och organiserat hem.

Skillnaden mellan grön såpa och gul såpa idag är bara färgen. Men så har det inte alltid varit. Förr tillverkades grön såpa av hampfrön och gul såpa framställdes av tallolja.

VÅRA STÄDMETODER I alla våra städmetoder, använder vi ett system som vi valt att kalla, Kingasystemet. Ett färgkodsystem med olika färger på alla våra produkter, allt för att undvika korskontaminering

Disktrasan i köket är en bakteriehärd om man inte sköter om den. Men hur ofta ska den bytas ut, och ska den egentligen kastas? Nej, vi tycker inte det! Det

Det är ofta en rolig process att bygga nya byggnader eller att genomföra renoveringar. Det kan dock vara mindre roligt att vara tvungen att städa upp byggdamm och materialrester efteråt.

Utförliga rutiner och checklistor är hela grunden till att städa professionellt, kvalitetsmässigt och tidseffektivt. Samtliga rum man befinner sig i har specifika städrutiner, framför allt om man ska städa samma

Bli en Kinga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.